Elleci tanusítványok

Elleci tanusítványok


100% MADE IN ITALY
 

Ezen tanusítvány igazolja, hogy az ELLECI GRANITEK mosogatók:

 

• Olaszországban készülnek (olasz gyártmányok);
• Olasz félkész termékekből készülnek;
• Természetes eredetű, prémium minőségű anyagokból készülnek;
• A vállalat saját, kizárólagos tulajdont képező tervei alapján készülnek;
• Általános, hagyományos szaktudás felhasználásával készülnek;
• Mérnökök, vegyészmérnökök, kutatók, tervezők csapata elemez
    minden egyes gyártási fázist egészen a késztermék létrejöttéig.

 

 

 

GREENGUARD


Az Elleci mindig ZÖLD utat követett, hogy segítsen javítani a rendelkezésünkre álló egyetlen világon, és büszkék vagyunk arra, hogy az első kompozit mosogatógyártók vagyunk, akik megszereztük a GREENGUARD minősítést az UL (Underwriters Laboratories), az egyik legelismertebb szervezet közül. a világ a biztonság területén, amelyet az Egyesült Államokban hoztak létre több mint 125 éve.

A GREENGUARD tanúsítási program tanúsítja, hogy az Elleci összes kompozit mosogatója megfelel a legszigorúbb szabványoknak az illékony szerves vegyületek (VOC -k) és más káros vegyi anyagok kibocsátási szintjét illetően a beltéri környezetben, amelyek káros egészségügyi hatásokkal járhatnak, például fejfájás, égő szem, légúti irritáció és asztmás rohamok.

A GREENGUARD minősítés birtokában az Elleci garantálhatja ügyfeleinek olyan mosogatókat, amelyeket úgy terveztek és gyártottak, hogy tisztábbá és egészségesebbé tegyék a házon belüli levegő minőségét. Ez azt jelenti, hogy olyan termékeket kínálnak, amelyek megfelelnek a magas minőségi előírásoknak, amelyeket szigorúan teszteltek, és független harmadik fél tanúsítvánnyal rendelkeznek, hogy garantálják a vegyi anyagok és illékony szerves vegyületek (VOC) alacsony kibocsátását.

A GREENGUARD minősítéssel az Elleci átláthatóan és érthetően bizonyította elkötelezettségét a biztonságosabb és kényelmesebb, minőségi konyhai környezet kialakítása iránt. Ez egy nagyon fontos kötelezettségvállalás, amelyet az Elleci vállal ügyfeleivel szemben, mert alkalmazottainak és fogyasztóinak elégedettsége és egészsége mindig a vállalat küldetésének középpontjában állt.

 

 

ÖNTÉSI ELJÁRÁS A G.P.S. rendszerrel
 

Ezen tanusítványok igazolják, az ELLECI G.P.S. öntési technológia védett szabadalom, amely kizárólag az Elleci tulajdona, és mára a konyhai mosogatók területén, a kompozit anyag öntési technológiák között a csúcskategóriává vált. A technológia nemzetközi szabadalmi oltalom alatt áll (szabadalom száma: 1415 794 B1), így kizárólagosan az Elleci alkalmazhatja.

 

 

 

ISO 14001:2004

Környezeti menedzsment rendszer tanúsítvány.

 

Mutatja, hogy a régióban a vállalat ökofenntartható módon működik, tiszteletben tartva a környezetet, és az ennek védelmét szolgáló törvényeket. A tanúsítvány hozzájárul a bolygóval való kapcsolatunk javításához, valamint a hulladék és papírhulladék mennyiségének csökkentésével költségmegtakarítást is eredményez.

 

 

 

GYÁRTÁSI CIKLUS MINIMÁLIS KÖRNYEZETI HATÁSSAL
 

Az ipari hulladékokból történő anyag- és energia-hasznosításra vonatkozó megközelítésünk kiváló alternatívát jelent, amely megújuló természeti erőforrásokat takarít meg, és az anyagokat olyan körülmények között regenerálja, amelyek biztonságosak a környezetre és az emberekre nézve. Mindig elkötelezettek vagyunk amellett, hogy innovatív megoldásokat tervezünk a természeti erőforrások optimalizálása érdekében, elkerülve a víz, energia és szerves hulladék pazarlását a konyhában.

Kérje kollégánk szakmai segítségét!

06-30/619-6999
06-1/427-0325

Multikomplex Budapest Kft.
1211 Budapest, Mansfeld Péter utca 27.
(Csepel XXI. kerület, a volt Bajáki Ferenc utca)
(Csepel - Posztógyár területén)