100% Made in Italy

elleci made in italy

A „Made in Italy” koncepciónk értéke messze túlmutat a puszta termelésen, illetve a nyersanyagok vagy beszállítók kiválasztásán. Ez azt jelenti, hogy egy közösséghez tartozunk, egy olyan helyhez, ahonnan erőt és kitartást merítünk ahhoz, hogy növekedjünk és terjeszkedjünk azokon a piacokon, amelyek nem korlátozzák az etikai és esztétikai határokat. Ez a kulcsa Elleci filozófiájának, amely a vállalat lokális érzésének megőrzésén alapul, és nem csak a környezeteként értendő, hanem mindenekelőtt annak a kultúrának és helynek a fejlődése, ahonnan származunk.

 

Mérnökökből, vegyészekből, kutatókból és tervezőkből álló csapatunk elemzi és teszteli a gyártás minden egyes fázisát a késztermékig. A termékeinkhez kapcsolódó minden tervezési és gyártási folyamatot a részletekre való rendkívüli odafigyelés támaszt alá. Mivel tudjuk, hogy ügyfeleink mennyit várnak el tőlünk, ezért minden tőlünk telhetőt megteszünk, és elkötelezzük magunkat amellett, hogy idővel állandó magas színvonalat garantálunk.

 

Ezen tanusítvány igazolja, hogy az ELLECI mosogatótálcák:

 - Olaszországban készülnek (olasz gyártmányok)

 - Olasz félkész termékekből készülnek
 - Természetes eredetű, prémium minőségű anyagokból készülnek
 - A vállalat saját, kizárólagos tulajdont képező tervei alapján készülnek
 - Általános, hagyományos szaktudás felhasználásával készülnek
 - Mérnökök, vegyészmérnökök, kutatók, tervezők csapata elemez
   minden egyes gyártási fázist egészen a késztermék létrejöttéig.

 

ISO tanúsítványok - vállalati folyamatok

elleci iso

ISO 9001/2015

Az ISO 9001:2015 azonosítja a minőségirányítással kapcsolatos szabványt. Olyan eljárások csoportját érinti, amelyek biztosítják, hogy a vállalatok az ügyfelek elégedettségét az üzleti teljesítmény folyamatos fejlesztésének és javításának folyamatával összhangban kezeljék.

 

ISO 45001/2018
Az ISO 45001:2018 szabvány meghatározza a vállalati munkahelyi egészség- és biztonságirányítási rendszer szabványos követelményeit. Valamennyi gyártó vállalatra vonatkozik, és célja a szabályok betartásának, a folyamatos fejlesztésnek, valamint az előre meghatározott munkaegészségügyi és -biztonsági célok elérésének biztosítása.

 

ISO 14001/2015
Az ISO 14001:2015 tanúsítvánnyal rendelkező vállalat elismerten megfelel a környezetirányítási rendszerekre vonatkozó szabványban meghatározott követelményeknek. Ez részletesen tükröződik egy sor eljárás elfogadásában, amelyek célja a vállalat tevékenységeinek hatásának felmérése és nyomon követése.

 

GREENGUARD tanúsítvány

elleci greenguardA GREENGUARD eljárás tanúsítja, hogy az Elleci összes kompozit mosogatója megfelel a legszigorúbb szabványoknak, miszerint a beltéri körhyezetben az illékony szerves vegyületek (VOC -k) és más káros vegyi anyagok nem haladják meg a maximális kibocsátási szintet, amelyek esetleg káros egészségügyi hatásokkal járhatnak, például: fejfájás, égő szem, légúti irritáció vagy asztmás rohamok.


A GREENGUARD minősítés birtokában az Elleci garantálja ügyfeleinek, hogy olyan mosogatókat gyárt, amelyeket úgy terveztek, hogy megfelelnek ezeknek az előírásoknak, szabványoknak, teszteknek, és rendelkeznek egy független harmadik fél tanúsítványával.


A GREENGUARD minősítéssel az Elleci átláthatóan és érthetően bizonyította elkötelezettségét a biztonságosabb és kényelmesebb, minőségi konyhai környezet kialakítása iránt. Ez egy nagyon fontos kötelezettségvállalás, amelyet az Elleci vállal ügyfeleivel szemben, mert alkalmazottainak és fogyasztóinak elégedettsége és egészsége mindig a vállalat küldetésének középpontjában állt.

 

GREENGUARD GOLD (UL)

Ez a tanúsítvány igazolja, hogy a Granitek, Metaltek, Keratek Plus mosogatóink megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak az illékony szerves vegyületek (VOC) kibocsátási szintje tekintetében.

 

ÉLELMISZER KAPCSOLATOS TANÚSÍTVÁNY (TÜV)

Ez a tanúsítvány igazolja, hogy mosogatóink alkalmasak élelmiszerekkel való érintkezésre. A TÜV tanúsítja, hogy a mosogatóinkhoz használt anyag rendkívül higiénikus, és megfelel az adott szervezet által előírt eljárásokra vonatkozó szabványoknak.

 

NAGYON HIGIÉNIKUS ANYAG (NFS)

Az NFS tanúsítja, hogy a mosogatóinkhoz használt anyag rendkívül higiénikus, és megfelel az adott szervezet által előírt eljárásokra vonatkozó szabványoknak.

CSOMAGOLÁSI tanúsítvány

elleci istaISTA (International Safe Transit Association)

A legszigorúbb csomagolási szabványokat is elfogadjuk, hogy biztosítsuk vásárlóinkat arról, hogy törődünk az általuk vásárolt termékekkel. Három különböző, az ISTA (International Safe Transit Association) által kiadott protokollnak teszünk eleget: 1C protokoll (speciálisan ehhez a protokollhoz terveztük az egymásba ágyazott vékony csomagolási rendszert), FEDEX protokoll (csak egyes csomagokhoz) és AMAZON protokoll (csak egyes csomagokhoz). ).

EGYÉB tanúsítványok

elleci egyéb tanúsítványok