Előnyök

  • 80%-os kvarctartalom a granitek mosogatótálcáknál
  • több mint 1000-féle mosogatótálca
  • 30 éves tapasztalat
  • 20 év garancia a keratek plus és 10 év garancia granitek mosogatótálcákra
  • Olszország No. 1 gránit mosogatótálca gyártója
  • egyedi G.P.S. öntési eljárás a mosogatótálcáknál (szabadalmaztatott)
  • minden termék olasz alapnyagokból, Olaszországban készül
  • egyedi fejlesztésű granitek, keratek plus mosogatótálcák
  • mérnökök, vegyészmérnökök, kutatók, tervezők csapata elemez minden egyes gyártási fázist egészen a késztermék létrejöttéig

Bemutatkozik az Elleci

AZ ÉRZELMEK OTTHONRA TALÁLNAK - ÜDVÖZÖLJÜK AZ ELLECI VILÁGÁBAN

 

SIKERÜNK TITKA, HOGY A JÖVŐBE TEKINTÜNK

Mindig a jövőbe tekintettünk, és hittük, hogy szakértelmünk és kreativitásunk segítségével olyan termékeket és szolgáltatásokat tudunk létrehozni, amelyek képesek a vásárlóink mindennapjainak jobbá tételére, szerte a világon. Ez a filozófia különböztet meg bennünket, és ez teszi egyedivé ambiciózus céljaink felé vezető utunkat. Jobbá tesszük a holnapot azáltal, hogy új és jobb megoldásokat hozunk létre „olasz gyökereinkre” építve.

 

ellecimagyarorszag

 

Az Elleci több mint 30 éve a köztudatban egy műszaki fogalomként élő, de a vállalat számára a múlt és a jövő közötti válaszhatárt jelentő dologra törekszik, mely nem más, mint a fejlesztés. A reprezentatív jellegű, felső kategóriás projektek teljesítése iránti teljes elköteleződésnek köszönhetően mára az Elleci a „mosogatás piacának azon szakértőjévé vált, amelyik kiemelt figyelmet fordít a konyhai helyiség színeinek harmonikus párosítására”.

Az Elleci TQM (teljes körű minőségbiztosítási rendszert) alkalmaz, egy szervezeti modellt, amelynek alapja „a teljes vállalat fejlesztése a cél elérése érdekében”. A teljes vállalati struktúra szünet nélkül a termék jellemzőinek és a szolgáltatás minőségének tökéletesítésére fókuszál, vagyis mindarra, ami a vásárlónak fontos. Az Elleci a mosogatás ágazatában az olasz kiválóságot képviseli, a hagyományt és az innovációt teljes körűen, tanúsítványokkal igazoltan, 100%-os  „Made in Italy” módon ötvözve.  Az anyagok és a termékek tervezésétől kiindulva a gyártási eljárások összes szakaszán túljutva az eredmény színek, anyagok, kiegészítők, egyedi igények, a helyiségek közötti színkombinációk széles választékát nyújtó, kivétel nélkül Olaszországban gyártott termékek. Ennek köszönhetően felső kategóriás minőségi szabványok kerülhettek bevezetésre a különleges vásárlói és piaci követelményeknek való megfelelés érdekében.