Mindig egy lépéssel előre

30 éves szenvedély, hagyomány, know-how, mesterségbeli tudás és kísérletezés, amelyet a végtelen lehetőségekkel rendelkező kész terek jövőbe mutató víziója formált, és egy olyan termékben csúcsosodik ki, amelyet egyedülállóan extrém funkcionalitás és felhasználóbarát kialakítás jellemez.

 

Az Elleci egy 30 éves sikertörténet, amely mély gyökerekre támaszkodik, és megőrzi eredeti céltudatát a lehetőségekkel és a fejlődéssel jellemezhető jövő vízióján keresztül, amely szilárdan lehorgonyzik a vállalat alapértékei között. Még több, mint egy vezető nemzetközi ipari konszern, ez egy olyan projekt, amely nyitott a globalizált világra, de az emberek, a kultúrák és a közösségek tiszteletének megdönthetetlen elvei vezérlik.

 

Történetünk

 

1992 - Az Elleci ELSŐ üzemének a megalapítása Fondiban (Olaszország).

 

1999 - Az üzem áthelyezáse Pontiniába (Olaszország)

 

2000 - A G.P.S TECHNOLÓGIA bemutatása, a GRANITEK mosogatók gyártásának az indítása.

 

2003 - A VITROTEK indítása.

 

2008 - ELLECI SHANGHAI - Az ELSŐ külföldi leányvállalat megnyitása.

 

2010 - Az ELEKTRONIKUS mosogatók bemutatása.

 

2012 - A DOGMA mosogató elnyeri a RED DOT DESIGN díjat.

 

2014 - A VEZETŐ pozíció megszerzése az Olasz piacon.

 

2017 - A KERATEK PLUS indítása.

 

2018 - A DURATEK (mosdók) indítása.

 

2019 - Az ELLECI LAB PROJEKT indítása.

 

2021 - A DIAGOLO elnyeri a RED DOT DESIGN, az IF DESIGN és az ADI DESIGN díjat.

 

2022 - 30 ÉVES az ELLECI. A SINTESI elnyeri a RED DOT DESIGN és az IF DESIGN.

 

elleci díjak

A jövő!

Az Ellecinél a jövő minden eddiginél jobban jelen van.

A kiválóság elérésén alapuló vállalati vízióval az Elleci olasz szellemisége a tervezés iránti szenvedélyt és a részletekre való odafigyelést hozza magával. A technológiától az üzletig, beleértve az anyagokkal és a termékekkel kapcsolatos tervezési és gyártási döntéseket, a fenntarthatóság vállalati kultúránk szerves része.
Ez egy olyan cél, amely a környezeti hatások csökkentését célozza az összes alkalmazott, tervező és külső partner morális elkötelezettsége révén, hogy innovációt keressen a szolgáltatásokban és a termelési rendszerekben. Ezt a célt csak a Made in Italy stílusjegyek által megkülönböztetett legmagasabb minőségű termékek és a legmodernebb műszaki megoldások révén lehet elérni, amelyek fokozzzák a konyhai élményt.

 

A virágzó jelen lelkesen tekint a jövőbe egy célzott beruházási tervvel és egy új strukturális bővítéssel:

az Elleci Hubbal.

 

Ez a cég termelési kapacitásának megduplázódását jelenti egy automatizált technológiai üzem, egy fogadótér és egy, az Elleci Home képzés számára fenntartott, kereskedelemnek szentelt épület révén. A bővítés utolsó összetevője az Elleci Service rész, amely az értékesítés előtti és utáni kapcsolatok optimalizálására szolgál. Az intenzív és állandó fejlődésre büszke, valamint a továbblépés iránti vágyat táplálva az Elleci Hub egy kollektív vízióban tükröződik, egy álom valósággá válik, amely együttműködéssel és egy olyan üzleti kerettel valósítható meg, amely a saját horizontján túl távoli új dimenziók felé tekint.

 

Elleci HUB
Egy innovatív független, magas technológiai színvonalú és automatizált gyártóüzem, ahol a hagyományos know-how találkozik a modern folyamatokkal, támogatja az Elleci útját műszakilag fejlett és magasan specializálódott vállalatként a konyhai és fürdői szektorban alkalmazott kompozit anyagok gyártásában.

 

Elleci HOME
Egyetlen hely, ahol a múlt, a jelen és a jövő találkozik, hogy egyedülálló élményt nyújtson a történelemről, a hagyományról és a jövőről, amelyben a fenntarthatóság az irányadó filozófia: Az Elleci Home a kereskedelemnek szentelt fogadó- és képzési terület, ahol a Elleci világa megtalálható.

 

Elleci SERVICE
Az Elleci HUB azon a ponton létezik, ahol az ügyfél és a vállalat megszilárdítja azt a kapcsolatot, amely az értékesítés előtti tapasztalatból az értékesítés utáni tapasztalattá változik, a szinergia harmonikus pillanata, amelyre a vállalat alapjai épülnek.

 

elleci video