Gyártástechnológia

G.P.S - Az Elleci forradalmi technológiája


Versenytársak hagyományos álló sajtolási rendszere:

Az Elleci összes versenytársa álló sajtolási rendszert alkalmaz, egy hagyományos rendszert, amely a mosogatótálca anyagában nem teszi lehetôvé az összes alkotóelem (akrilgyanta és kvarc) egyenletes eloszlását, vagyis egy olyan folyamatot, amely alapvető fontosságú az összetett anyagok sajtolása során, és a vegyészet egyik alapelve.

A hagyományos álló sajtolási rendszer hátrányai:

  • Nagyobb koncentráció a középső részben
  • Egyenetlen eloszlás a masszában
  • Kisebb mértékű tömörség

Versenytársak hidegsajtolási rendszere:

 

A gyanta teljes megkeményedése nem megy végbe, ez viszont több negatív hatással jár, többek között azzal, hogy a termék ételekkel történô érintkezésre alkalmatlanná válik, azonban ez a háztartási célú használat egyik alapkövetelménye lenne.

 

A hidegsajtolási rendszer hátrányai:

  • A présformában az alkotóelemek tömörítése, sűrítése nem lehetséges
  • Alacsony ellenállás az ütésekkel szemben
  • Hirtelen hőhatással, hősokkal szembeni rendkívűl alacsny ellenállóképesség
  • A kvarc nem megfelelő eloszlása miatt könnyen elszíneződik


AZ ELLECI FORRADALMI TECHNOLÓGIÁJA:

 

A G.P.S. sajtolási technológiai rendszernek köszönhetôen az Elleci mosogatókban a mosogató masszáját adó összetevők teljes körűen és egyenletesen oszlanak el. A technológia nemzetközi szabadalmi oltalom alatt áll (szabadalom száma: 1 415 794 B1), így kizárólagosan az Elleci alkalmazhatja. A G.P.S. rendszer egy dinamikus prés-formát alkalmaz, amely biztosítja a mosogató masszájában az összes alkotóelem egyenletes eloszlását, miközben  a mosogató látható előoldalán is fenntartja az optimális arányokat.

 

TANUSÍTVÁNYOK:
 Jelenleg a világon egyetlen másik mosogató gyártó sem alkalmaz ilyen fejlett, egyedülálló tulajdonságokkal bíró technológiát.

MÁRA A G.P.S. RENDSZER A KONYHAI MOSOGATÓK TERÜLETÉN A HŐKEZELÉSES KOMPOZIT ANYAG ÖNTÉSI TECHNOLÓGIÁK KÖZÖTT A CSÚCSKATEGÓRIÁVÁ VÁLT.

 

Az Elleci sajtolási rendszer előnyei:

 

Nagyobb ütésállóság
Az Elleci szabadalmaztatott GPS technológiája ötvözve az új műgyantával és a kerámia nanorészecskékkel egy rendkívül homogén összetételt eredményez. Az anyag még a legjobb versenytársunk termékénél is 30%-kal egyenletesebb és ellenállóbb.

 

 

 

 

Fokozott ellenállás a hősokkal szemben (+50%)
Az új hexavalens gyanta és a kerámia nanorészecskék vegyítésével egy olyan anyag született, amely fokozottan, legkiemelkedőbb versenytársunk termékénél 50%-kal nagyobb mértékben áll ellen a karcoknak és a hősokknak. Hősokkal szembeni ellenállás: meghaladja a szabványokban foglalt követelményeket (UNI13310, IAPMO ANSI Z 124.6).

 

 

 

UV-védelem, nincs fakulás az idő múlásával
Az összetétel részét képező UV-védelemnek köszönhetően az anyag nem fakul ki az idő múlásával.

 

 

 

 

 

 

Antibakteriális védelem
Higiénia: az anyag összetételéből adódóan meggátolja a mikroorganizmusok kifejlődését, valamint elősegíti a baktériumok eltávolítását, ezzel higiéniát és tisztaságot hoz a konyhába. Az antibakteriális rendszert alkotó ezüst ionok 100%-os antibakteriális védelmet nyújtanak.

 

 

 

 

G.P.S - Az Elleci forradalmi technológiája
Letölthető Pdf. formátum (11 Mb)

 

ELLECI kopozit mosogatótálcák hajlásának a mérése
Letölthető Pdf. formátum (1 Mb)

 

 

Kérje kollégánk szakmai segítségét!

06-30/619-6999
06-1/427-0325

Multikomplex Budapest Kft.
1211 Budapest, Mansfeld Péter utca 27.
(Csepel XXI. kerület, a volt Bajáki Ferenc utca)
(Csepel - Posztógyár területén)