Karisma mosogatók

KARISMA kollekció
Bővülő szél, amely ösztönzi a mosogatótálca harmonikusabb használatát. Funkcionális és praktikus, mégis határozott, merész vonalakkal rendelkező dizájn. A szélet és a medence belsejét összekötő 45°-os belső szög megkönnyíti az ételek ELŐKÉSZÍTÉSÉVEL, TISZTÍTÁSÁVAL és FŐZÉSÉVEL járó műveleteket a medencében. A KARISMA kollekció 5-féle színben munkalapra és munkalap alá szerelhető változatban kapható.

Egyedi tulajdonságok
Beépített kiegészítők területe, K-szél, tartozékok:  négyzetes lefolyó és túlfolyóhelytakarékos szifon, rögzítőfülek

Négyzetes lefolyó
A négyzet alakú lefolyó különleges stílust kölcsönöz a mosogatótálcának, és esztétikailag tökéletesen kiegészíti a Karisma szögletes, racionális vonalvezetését, illetve a vízáramlás javítására tervezett, a mosogatótálca közepén elhelyezett lefolyó összetéveszthetetlen részlete a mosogatótálcának.

K-szél
Az innovatív Karisma mosogatótálca munkalap alá szerelhető verziójának felszerelésekor ez a szél olyan lenyűgöző esztétikai hatást nyújt, amely minden eddigi szögletes mosogatótálcától megkülönbözteti ezt a terméket.

Beépített kiegészítők területe
Ez a terület előfúrt lyukakkal van ellátva, így számos kiegészítő felszerelhető rá: nyomógombos leeresztő, csaptelepek, kompakt szappanadagoló és moduláris, összecsukható lécekből álló vágódeszka.

 

Elleci Karisma mosogatótálcák

 

karisma mosogatók