Keratek Plus mosogatótálcák

ZERO POROZITAS
A KERATEK PLUS, kvarc, kerámia részecskék és innovatív akril keveréke. A gyantát a Keratek Plusban exkluzív eljárásokkal kombinálják, melyek képesek teljesen kitölteni az anyag belső szerkezetét. Az eredmény zéró porozitású felület, ami biztosítja a maximális higiéniát és a kiváló ellenállást a szennyeződésekkel szemben.

 

Pazar selyemhatás, amely érintésre csábít.

Ragyogó, erőteljes színek, amelyek kiállják az idő próbáját.

Az ultrakompakt felület maximális higiéniát garantál.

Sikeresen felveszi a harcot az elszíneződésekkel szemben.

G.P.S. SAJTOLÁSI TECHNNOLÓGIA
G.P.S. sajtolási technológiai rendszernek köszönhetôen az Elleci mosogatókban a mosogató masszáját adó összetevők teljes körűen és egyenletesen oszlanak el. A technológia nemzetközi szabadalmi oltalom alatt áll (szabadalom száma: 1 415 794 B1), így kizárólagosan az Elleci alkalmazhatja. A G.P.S. rendszer egy dinamikus prés-formát alkalmaz, amely biztosítja a mosogató masszájában az összes alkotóelem egyenletes eloszlását, miközben  a mosogató látható előoldalán is fenntartja az optimális arányokat.


NAGYOBB ÜTÉSÁLLÓSÁG (+30%)
Az Elleci szabadalmaztatott GPS technológiája ötvözve az új műgyantával és a kerámia nanorészecskékkel egy rendkívül homogén összetételt eredményez, ami egyenletesebb és ellenállóbb.

NAGYOBB ELLENÁLLÁS a HŐSOKKAL SZEMBEN  (+30%)
Az új hexavalens gyanta és a kerámia nanorészecskék vegyítésével egy olyan anyag született, amely fokozottan, nagyobb mértékben áll ellen a hősokknak. Hősokkal szembeni ellenállás: átlagosan: 345 °C amely, meghaladja a szabványokban foglalt követelményeket (UNI13310, IAPMO ANSI Z 124.6).

TARTÓSSÁG
Az összetétel részét képező UV-védelemnek köszönhetően az anyag nem fakul ki az idő múlásával.

100%-os VÍZTASZÍTÁS
Az alkalmazott gyantának köszönhetôen. A molekurális kötések 100%-osan víztaszítóvá teszik a KERATEK és KERATEK PLUS mosogatótálcákat.

ANTIBAKTERIÁLIS VÉDELEM
Az anyag, az összetételéből adódóan meggátolja a mikroorganizmusok kifejlődését, valamint elősegíti a baktériumok eltávolítását, ezzel higiéniát és tisztaságot hoz a konyhába. Az antibakteriális rendszert alkotó ezüst ionok 100%-os antibakteriális védelmet nyújtanak.

 

TIPP a mosogatótálcák tisztításához.

Hogyan kell eltávolítani a fémsúrlódások (pl. edények) nyomait a mosogatótálcáról?
Vigyen fel egy kevés sütőolajat egy nedves szivacs puha oldalára. Körkörös mozdulatokkal tisztítsa meg a mosogatót a szivacs puha oldalával. Az olaj és a vízkeveréke feloldja a fémsúrlódásból származó nyomokat a mosogatóról. Öblítse le a mosogatót mosogatószappannal és meleg vízzel az olaj eltávolításához. Ezután törölje szárazra mikroszálas törlőkendővel.

 

 

KERATEK PLUS SZÍNVÁLASZTÉK

 

Szűrők

Lista betöltése

5 megfelelő termék
Szűrők törlése