Gránit mosogatótálcák

ÚJ FORMULÁK - MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG
A Granitek természetes gránit és akrilgyanta vegyítéséből jön létre, kiaknázva a gránit kiváló képességeit: ellenáll a magas hőmérsékletnek, kisebb nekiverődéseknek és a legdurvább ütődéseknek is, miközben a terméskő hatását kelti. A Granitek a gránit és az akrilgyanta közötti kapocs, amely a gránit iparágban egyedülálló minőségi tulajdonságokkal bír.

 

80%-os KVARCTARTALOM
A kompozit mosogatótálcák természetes gránit őrleményt, akrilgyantát és egyéb színezékeket tartalmaznak. A gyártók általában olyan fantázianeveket adnak, ami tartalmazza a gránit szót valamilyen formában pl. GRANITEK, FRAGRANIT, SILGRANIT stb. A mosogatótálcák minősége, tartóssága két dologtól függhet. Az egyik az, hogy a tálca gyártásánál felhasznált gránit őrlemény milyen arányban tartalmaz kvarcot és persze a gyártási, öntési technológiától. Ezek határozzák meg a tálca ellenállását a hősokkal, karcolásokkal ütéssekkel és a fakulással szemben. Jelenleg az olasz ELLECI cég jár az élen a gránit mosogatótálcák gyártásában egy saját fejlesztésű szabadalommal védett technológiával.

 

Az ELLECI által gyártott GRANITEK mosogatótálcák 80%-os kvarctartalommal rendelkeznek!

G.P.S. SAJTOLÁSI TECHNNOLÓGIA
G.P.S. sajtolási technológiai rendszernek köszönhetôen az Elleci mosogatókban a mosogató masszáját adó összetevők teljes körűen és egyenletesen oszlanak el. A technológia nemzetközi szabadalmi oltalom alatt áll (szabadalom száma: 1 415 794 B1), így kizárólagosan az Elleci alkalmazhatja. A G.P.S. rendszer egy dinamikus prés-formát alkalmaz, amely biztosítja a mosogató masszájában az összes alkotóelem egyenletes eloszlását, miközben  a mosogató látható előoldalán is fenntartja az optimális arányokat.

NAGYOBB ÜTÉSÁLLÓSÁG (+30%)
Az Elleci szabadalmaztatott GPS technológiája ötvözve az új műgyantával és a kerámia nanorészecskékkel egy rendkívül homogén összetételt eredményez, ami egyenletesebb és ellenállóbb.

NAGYOBB ELLENÁLLÁS a HŐSOKKAL SZEMBEN  (+30%)
Az új hexavalens gyanta és a kerámia nanorészecskék vegyítésével egy olyan anyag született, amely fokozottan, nagyobb mértékben áll ellen a hősokknak. Hősokkal szembeni ellenállás: átlagosan: 345 °C amely, meghaladja a szabványokban foglalt követelményeket (UNI13310, IAPMO ANSI Z 124.6).

TARTÓSSÁG
Az összetétel részét képező UV-védelemnek köszönhetően az anyag nem fakul ki az idő múlásával.

ANTIBAKTERIÁLIS VÉDELEM
Az anyag, az összetételéből adódóan meggátolja a mikroorganizmusok kifejlődését, valamint elősegíti a baktériumok eltávolítását, ezzel higiéniát és tisztaságot hoz a konyhába. Az antibakteriális rendszert alkotó ezüst ionok 100%-os antibakteriális védelmet nyújtanak.

 

TIPP a mosogatótálcák tisztításához.

Hogyan kell eltávolítani a fémsúrlódások (pl. edények) nyomait a mosogatótálcáról?
Vigyen fel egy kevés sütőolajat egy nedves szivacs puha oldalára. Körkörös mozdulatokkal tisztítsa meg a mosogatót a szivacs puha oldalával. Az olaj és a vízkeveréke feloldja a fémsúrlódásból származó nyomokat a mosogatóról. Öblítse le a mosogatót mosogatószappannal és meleg vízzel az olaj eltávolításához. Ezután törölje szárazra mikroszálas törlőkendővel.

 

GRANITEK SZÍNVÁLASZTÉK

 

Szűrők

Lista betöltése

847 megfelelő termék